Materialen en software voor de leerkracht

De Leerkrachtassistent en Digiregie maken het lesgeven in groep 3 en het werken met Veilig leren lezen bijzonder eenvoudig én leuk. Hier vindt u het overzicht van alle materialen voor de leerkracht van de kim-versie van Veilig leren lezen. Blader online door de materialen, bekijk filmpjes en probeer onze online software drie maanden vrijblijvend uit.

Digiregie online registratie- en planningsprogramma

Digiregie online registratie- en planningsprogramma

Het online registratie- en planningsprogramma Digiregie helpt u bij het voorbereiden en monitoren van uw taal- en leesonderwijs in groep 3. De Toetssite Veilig leren lezen is integraal opgenomen in Digiregie.

Naar digiregie online registratie- en planningsprogramma
Leerkrachtassistent Veilig leren lezen digibordsoftware

Leerkrachtassistent Veilig leren lezen digibordsoftware

De Leerkrachtassistent is unieke digibordsoftware bij Veilig leren lezen. Hiermee maakt u het leren lezen in groep 3 efficiënter én leuker. Probeer de online software drie maanden vrijblijvend uit.

Naar leerkrachtassistent veilig leren lezen digibordsoftware
Ankerboeken

Ankerboeken

Elke kern van Veilig leren lezen begint met een prachtig geïllustreerd ankerverhaal waarmee u het thema van de kern introduceert. Bekijk de bladerversie van ankerboek kern 3.

Naar ankerboeken
Letterbord

Letterbord

Bij het aanbieden van elke nieuwe letter maakt u gebruik van het klassikale Letterbord. Hiermee automatiseert u eenvoudig de letterkennis. Lees meer en bekijk het filmpje.

Naar letterbord
Wandplaten

Wandplaten

34 prachtig geïllustreerde wandplaten ondersteunen uw leerlingen in de klas bij het aanleren van nieuwe woorden en letters. Bekijk hoe de wandplaten zijn gemaakt.

Naar wandplaten
Handleidingen per kern

Handleidingen per kern

In de handleiding vindt u een overzichtelijke beschrijving van elk lesonderdeel: van introductie tot afronding. Elke kern heeft een eigen handleiding. Lees meer en bekijk de voorbeeldlessen.

Naar handleidingen per kern
Letterkaartjes

Letterkaartjes

Met de letterkaartjes werken uw leerlingen spelenderwijs aan het automatiseren van de letterkennis. De letterkaartjes zijn vooral geschikt als oefenmateriaal in kleine groepjes, bijvoorbeeld in de verlengde instructie of in de extra ster-tijd.

Naar letterkaartjes
Planbord en plankaartjes

Planbord en plankaartjes

Het gebruik van een planbord ondersteunt u optimaal in het klassenmanagement.

Naar planbord en plankaartjes

Deel met anderen