Slimme software, betere resultaten

Door slimme koppelingen tussen de leerkracht- en leerlingsoftware biedt Veilig leren lezen u optimale ondersteuning in uw dagelijkse lespraktijk. Op basis van de gegevens in Digiregie richt u uw onderwijs in. Met de Leerkrachtassistent geeft u instructie op maat en met de leerlingsoftware biedt u gepersonaliseerde oefeningen aan. Hiermee bereikt u maximale leerresultaten voor iedere leerling!

alternatieve tekst afbeelding alternatieve tekst afbeelding alternatieve tekst afbeeldingBekijk ook de filmpjes over Digiregie, de Leerkrachtassistent en de leerlingsoftware.


Digiregie online registratie- en planningsprogramma

Digiregie online registratie- en planningsprogramma

Het online registratie- en planningsprogramma Digiregie helpt u bij het voorbereiden en monitoren van uw taal- en leesonderwijs in groep 3. De Toetssite Veilig leren lezen is integraal opgenomen in Digiregie.

Naar digiregie online registratie- en planningsprogramma
Leerkrachtassistent Veilig leren lezen digibordsoftware

Leerkrachtassistent Veilig leren lezen digibordsoftware

De Leerkrachtassistent is unieke digibordsoftware bij Veilig leren lezen. Hiermee maakt u het leren lezen in groep 3 efficiënter én leuker. Probeer de online software drie maanden vrijblijvend uit.

Naar leerkrachtassistent veilig leren lezen digibordsoftware
Leerlingsoftware Veilig leren lezen voor school én thuis

Leerlingsoftware Veilig leren lezen voor school én thuis

Bij Veilig leren lezen hoort uiteraard rijke, gevarieerde educatieve leerlingsoftware. Te gebruiken op de computers op school, maar ook thuis en op een tablet. Lees meer.

Naar leerlingsoftware veilig leren lezen voor school én thuis

Deel met anderen