Starttrainingen Veilig leren lezen

Ga je werken met Veilig leren lezen kim-versie? Dan kun je samen met andere leerkrachten van groep 3 een starttraining volgen. Deze training is erop gericht om je zoveel mogelijk praktische informatie te geven. Je leert alle aspecten van de methode kennen, zodat je het beste uit de methode haalt en optimaal kunt inspelen op de behoefte van je leerlingen.

Onderwerpen die tijdens de training aan bod komen:

  • Veilig leren lezen in vogelvlucht
  • basisles en integratieles
  • didactiek lezen en spelling
  • leerlijnen begrijpend lezen, woordenschat en creatief functioneel schrijven
  • differentiatie
  • software: Digiregie, Leerkrachtassistent en leerlingsoftware voor school en thuis

Door wie

De starttraining van Veilig leren lezen kim-versie wordt verzorgd door Zwijsen Plus en door erkende scholingspartners. Volg je een training via Zwijsen Plus, dan vindt die training plaats samen met groep 3-leerkrachten van andere scholen op verschillende locaties in het land.

Kosten

In schooljaar 2016-2017 bedragen de kosten € 175,- per persoon.

Data en locaties

N.B. Momenteel zijn er geen trainingen gepland. De starttrainingen vinden plaats aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Zijn er binnen uw stichting meer scholen die starten met Veilig leren lezen? Neem dan contact op met Zwijsen Plus om de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in of bel 013 583 88 88. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00-17.30 uur.

Geef je de voorkeur aan een training op school? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze erkende scholingspartners. Op het kaartje hieronder vind je er altijd een bij jou in de buurt. (Tip: via het rechthoekje in de rechterbovenhoek van de kaart kun je de kaart op groot formaat bekijken. Het is dan eenvoudiger om te zoeken naar een scholingspartner bij jou in de buurt.)

Onze erkende scholingspartners

Al onze scholingspartners hebben een certificeringstraining gevolgd bij Uitgeverij Zwijsen. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de door jou gewenste scholingspartner voor meer informatie, een prijsopgave of voor het maken van een afspraak.

Deel met anderen

Starttrainingen van Zwijsen Plus
Behalve door Zwijsen Plus kunnen de starttrainingen van Veilig leren lezen ook verzorgd worden door onze erkende scholingspartners. Een overzicht van onze scholingspartners vind je verderop op deze pagina.