Meer over online software op proef

Zwijsen biedt u de kans om online software drie maanden uit te proberen. Voordat de proefperiode afloopt, ontvangt u een e-mail met een link. Hiermee kunt u de proeflicentie omzetten naar een vaste licentie. Doet u niets, dan verloopt de proeflicentie na de vastgestelde periode.

Wat moet u doen?

  1. Ga naar Licentieregie en bestel de software of neem contact op met uw basisschoolleverancier.
  2. De beheerder van de online software op uw school ontvangt een bevestigingsmail voor de bestelde software.
  3. De beheerder regelt in de Zwijsen Leerkrachtmodule wie met de bestelde software mag werken.
  4. Drie weken voor het verstrijken van de proefperiode ontvangen de besteller en de beheerder een servicemail. Via een link in dat bericht kunt u de proeflicentie omzetten naar een vaste licentie. Doet u dit niet, dan verloopt de proeflicentie aan het eind van de vastgestelde periode.

NB Een vaste licentie (abonnement) heeft betrekking op een schooljaar en wordt jaarlijks, per 1 augustus, stilzwijgend verlengd. Door het afnemen van een abonnement gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden digitale producten en online diensten.

Wat houdt de proefperiode in?

De proefperiode kent een looptijd van drie maanden. U kunt een proeflicentie ook laten ingaan op een datum in de toekomst. Per programma kunt u eenmaal gebruik maken van een proefperiode. Drie weken voor het verstrijken van de proefperiode ontvangen de besteller en de beheerder een servicemail. Via een link in dat bericht kunt u de proeflicentie omzetten naar een vaste licentie.

Bent u niet tevreden? Dan hoeft u niets te doen en verloopt de proeflicentie gewoon na de vastgestelde periode.

Welke software kunt u online bestellen?

Bekijk het overzicht van online software van Zwijsen.

Wat is de Zwijsen Leerkrachtmodule?

Met de gratis Zwijsen Leerkrachtmodule kunt u alle online Zwijsen-programma’s beheren waar u op school mee werkt. Bestelt uw school voor het eerst online software van Zwijsen dan wordt eerst de beheerder van de online software geregistreerd in de Zwijsen Leerkrachtmodule.

Wat doet de beheerder?

De beheerder koppelt gebruikers aan het softwareprogramma en voert mutaties door in de Zwijsen Leerkrachtmodule. Hij zorgt er dus voor dat de leerlingen en leerkrachten van uw school met de software kunnen werken. Vaak is dit een rol van een ICT-coördinator, maar dat kan ook iemand anders zijn. Wij adviseren om minimaal 2 beheerders aan te wijzen. Zo voorkomt u problemen bij afwezigheid van een beheerder.

U wilt een bestaand abonnement opzeggen

Dat kan uitsluitend via de Zwijsen Leerkrachtmodule. Opzeggen voor het volgende schooljaar kan elk jaar t/m 30 juni. Als u gedurende het schooljaar opzegt, dan blijft het abonnement nog actief tot en met 31 juli. Tot die tijd kan men dus gebruik blijven maken van de online software.

Deel met anderen

Neem een proefabonnement

Probeer de online software 3 maanden gratis uit. Meld u hier eenvoudig aan.

Tip

Voeg de url van de Zwijsen Leerkrachtmodule toe aan uw favorieten. Zo kunt u altijd in één keer inloggen in alle door u aangeschafte online softwareprogramma's van Zwijsen.