Software - FAQ's, updates en patches

Hier vindt u updates en veelgestelde vragen over de software bij de 2e maanversie Veilig leren lezen en Veilig stap voor stap.

FAQ's bij de software

FAQ's bij de software

Vragen en antwoorden die betrekking hebben op de software van Veilig leren lezen.

Naar faq's bij de software
Systeemeisen

Systeemeisen

Waar moet uw pc of tablet en browser aan voldoen om gebruik te maken van de software Lezen met Zoem?

Naar systeemeisen

Support cd-rom software Veilig leren lezen 2e maanversie

Werkt u met het computerprogramma Veilig leren lezen (cd-rom software)? Support wordt alleen geboden voor de besturingssystemen Windows XP en Windows Vista en in beperkte mate voor besturingssystemen Windows 7 (32 bits) en Windows 7 (64 bits).

Heeft u problemen met het computerprogramma Veilig leren lezen versie 1.0 of 1.1? Kijk of onderstaande patches de problemen oplossen. Hoe u de cd-rom software start vanuit de Zwijsen Software Manager leest u in het stappenplan.

Van cd-rom software naar online software

Werkt u met het computerprogramma Veilig leren lezen (cd-rom software)? Wij wijzen u graag op het alternatieve online programma Lezen met Zoem met als extra voordeel: gebruiksgemak. U hoeft niets meer te installeren of te onderhouden en het programma is bereikbaar vanuit een standaard internet browser.

Deel met anderen

Contact Helpdesk

Heeft u een vraag? Vul het helpdeskformulier in en u krijgt zo snel mogelijk antwoord per e-mail.

Voor direct contact met een medewerker belt u met 013 - 583 88 88 (toets 1 in het keuzemenu). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 17.30 uur.