Ouderavond over leren lezen met Veilig stap voor stap

Ouders zijn vaak erg geïnteresseerd in het leesonderwijs aan hun kind en vinden het leuk om aan den lijve te ervaren hoe dat op uw school in z’n werk gaat. Met de materialen op deze pagina organiseert u in een handomdraai een inspirerende ouderavond.

Downloads

De uitnodiging aan ouders is bijna klaar. U hoeft alleen nog maar de datum en tijd in te vullen. We hebben twee toelichtingen voor u gemaakt: met of zonder digibord. Kies de toelichting die voor u van toepassing is.

Leerkrachtassistent met vreemde letters

Geeft u les met de Leerkrachtassistent? Speciaal voor deze avond maakten wij een Leerkrachtassistent met alternatieve letters.

Deel met anderen

Online cursus: Mijn kind leert lezen

Online cursus: Mijn kind leert lezen

De online cursus 'Mijn kind leert lezen' leert ouders hoe zij hun kind kunnen helpen bij het leren lezen. Deze cursus geeft ouders inzicht in het fascinerende proces van leren lezen.

Naar online cursus: mijn kind leert lezen
Mijn kind leert lezen

Tip! Websites voor ouders

De ouderpagina's op deze site bevatten informatie over leren lezen en leerzame spelletjes om thuis te doen. ZwijsenOuders.nl is er voor ouders die willen weten wat hun kind zoal leert op school, en wat ze thuis kunnen doen om het leren te ondersteunen.